Keisrite tee! Eriline tee juba välimuse poolest: võrsed võivad olla kuni 15 sentimeetrit pikad. Need on kitkutud Shi Da Cha'st, suurelehisest sordist, mida leidub ainult Anhui provintsis.
Valmistamine:
85C vesi
5g teelehti
3-8 min
Roheline Sencha tee, õuna tükikesed, kaneelikoor, koriander, lõhna- ja maitseaine, apelsiniviilud, kardemoni kuprad, rose pipar, nelk
200ml / 70-80°C
1 tl
3-5 minutit
Roheline sencha tee, ananassi tükid (suhkur), õuna tükikesed, looduslik lõhna- ja maitseaine, külmkuivatatud vaarikad, lilla rukkilille õisikud.
200ml / 100°C
1 tl
1-3 minutit
Roheline sencha tee, granaatõuna seemned, goji marjad, sidrunhein, sinise rukkilille õisikud looduslik lõhna- ja maitseaine
200ml / 100°C
1 tl
1-3 minutit
Roheline tee, õuna tükikesed, lõhna- ja maitseaine, kaneelikoor, tähtaniis, punapeet, mandlid, külmkuivad ja kuivatatud granaatõuna seemned
200ml / 100°C
1 tl
1-3 minutit
Roheline tee, mandli tükikesed, sidrunikoor, suhkur (sarapuuPÄHKEL, invertsuhkur), külmkuivatatud sidrunikoor, lõhna- ja maitseaine
200ml / 100°C
1 tl
1-3 minutit
Number üks tee Jaapanis!
Mahedalt sametise maitsega ja sügavalt oliivirohelise tõmmisega pehme ja kvaliteetne sencha tee Jaapanist.
200ml / 80°C
1 tl
1-3 minutit
Roheline sencha tee, õuna tükikesed, looduslik lõhna- ja maitseaine, leedrimarjad- ja õied, kuivatatud virsik ja külmkuivatatud virsik, magusa põldmarja lehed, saialille kroonlehed, valge rukkilille õisikud.
200ml / 100°C
1 tl
1-3 minutit
Klassikaline Hiina roheline tee roosi kroonlehtede- ja loodusliku lõhna- ja maitseainega.
Kergelt avatud, hõbedaste otstega rohelised teelehed segatakse värskete roosi kroonlehtedega. Tulemuseks on tõeliselt õrn ja mahe roosibukett koos peenelt tasakaalustatud rohelise Congou teega.
200ml / 75-80°C
1 tl
1-3 minutit
Taiwanist alguse saanud, Tai kõrgmäestikus kasvatatud esmaklassiline teesort millel õrna ja lillelise aroomiga pikad, hõbedase tipuga rulli keerdunud teelehed.
Tee valmista ilma sõelata!
200ml / 80-85°C
1 tl
2-4 minutit
sama puruga 2 tõmmist
EE-ÖKO-03 / ELi – väline põllumajandus / Päritolumaa: Jaapan
*Kontrollitud mahepõllumajandusest
Jaapani roheline tee* mida kasvatatakse eritingimustes peamiselt Osaka linna lähedal Shizuoka piirkonnas. Aroomilt kergelt kirbe, samas võise alatooniga gabarikas roheline tee.
Gaba tee mõju organismile: stimuleerib aju tööd, vähendab stressi, parandab mälu, on hea rahusti, normaliseerib vererõhku, soodustab sügavat und.
200ml / 75-80°C
1 tl
1-3 minutit
EE-ÖKO-03 / ELi - väline põllumajandus / Päritolumaa: Jaapan
*Kontrollitud mahepõllumajandusest
Koostisosad: roheline tee*, riis*
Jaapanis valmistatakse Genmaichad kausiteena, et riisi "õiekesed" jääksid pinnale hõljuma ja neid saaks vahepalaks näkitseda. Karge, magus-karamellise aroomiga kuldroheline tee.
200ml / 75-80°C
1 tl
1-3 minutit
sama puruga 2 tõmmist
EE-ÖKO-03 / ELi - väline põllumajandus / Päritolumaa: Hiina
*Kontrollitud mahepõllumajandusest
Koostisosad: roheline tee*
Teelehed kääritatakse (fermenteeritakse) ja seejärel fermenteerumisprotsessi peatamiseks kuumutatakse neid puuküttega pannidel. Tõmmis on erekollase värvusega, värske heinase maitse ja peene hapuka aroomiga.
200ml / 75-85°C
1 tl
1-3 minutit
sama puruga 2 tõmmist
EE-ÖKO-03 / ELi - väline põllumajandus / Päritolumaa: Korea
*Kontrollitud mahepõllumajandusest
Eriline, kergelt pähklise alatooniga roheline tee* Korea vulkaaniliselt Jejasso saarelt. Vulkaanilised kivimikihid toimivad vihmavee loodusliku filtrina mis tagab teepõõsastele erilise kasvukeskkonna.
200ml / 70-80°C
3 gr
1-3 minutit
sama puruga 2 tõmmist
Roheline sencha tee, kreekapähkli ja mandli tükikesed, karamellistatud sarapuupähkel (suhkur), vahtrasiirupi lõhna- ja maitseaine
200ml / 80-90°C
1 tl
2-4 minutit
sama puruga 2 tõmmist