Araabika kohvioad mis pärit Coloumbia lõunapool asuvatest väikestest istandustest ja millest on swiss water meetodil eemaldatud kofeiin.
Kofeiinist vabastamiseks kasutatakse Swiss Wateri meetodi: rohelised röstimata oad leotatakse kuumas vees – kofeiin lahustub ja oad visatakse minema. Seejärel juhitakse lahus läbi süsinikfiltri, mis eemaldab kofeiini, kuid laseb tahked komponendid läbi. Tulemuseks on lahus, mida firma nimetab “roheliseks kohviekstraktiks. Protsessi korratakse uute kohviubadega, kust tahked koostisosad enam lahusesse, kuna lahus on neist küllastunud, eemaldub üksnes kofeiini. Nende ubadega korratakse protsessi kofeiini eemaldamiseks, kuni ubadest on eemaldatud 99,9% algsest kofeiinist. Seejärel oad eemaldatakse ja kuivatatakse.
Araabika kohvioad mis pärit Coloumbia lõunapool asuvatest väikestest istandustest ja millest on swiss water meetodil eemaldatud kofeiin.
Kofeiinist vabastamiseks kasutatakse Swiss Wateri meetodi: rohelised röstimata oad leotatakse kuumas vees – kofeiin lahustub ja oad visatakse minema. Seejärel juhitakse lahus läbi süsinikfiltri, mis eemaldab kofeiini, kuid laseb tahked komponendid läbi. Tulemuseks on lahus, mida firma nimetab “roheliseks kohviekstraktiks. Protsessi korratakse uute kohviubadega, kust tahked koostisosad enam lahusesse, kuna lahus on neist küllastunud, eemaldub üksnes kofeiini. Nende ubadega korratakse protsessi kofeiini eemaldamiseks, kuni ubadest on eemaldatud 99,9% algsest kofeiinist. Seejärel oad eemaldatakse ja kuivatatakse.
Kohvioad Peruu istandusest mis asub 1600 m kõrgusel Amazonase mägedes. Käsitsi nopitud kohvikirsid kuivatatakse päikese käes ja hoitakse pärgamentpaberis vähemalt kolm kuud, et see "puhkaks". Peen, lilleline, vürtsikas ja täidlane tõmmis muudab iga lonksu tõeliseks elamuseks.
Röstimisaste 3/5
Kohvioad Peruu istandusest mis asub 1600 m kõrgusel Amazonase mägedes. Käsitsi nopitud kohvikirsid kuivatatakse päikese käes ja hoitakse pärgamentpaberis vähemalt kolm kuud, et see "puhkaks". Peen, lilleline, vürtsikas ja täidlane tõmmis muudab iga lonksu tõeliseks elamuseks.
Röstimisaste 3/5
Apelsini-šokolaadi maitseline kofeiinivaba (Swiss water meetodil) kohv 100% araabika kohvioad. Kui maitse tundub liiga tugev võib segada tavalise kohviga. Parim piimakohvina!
Röstimisaste 3/5
Apelsini-šokolaadi maitseline kofeiinivaba (Swiss water meetodil) kohv 100% araabika kohvioad. Kui maitse tundub liiga tugev võib segada tavalise kohviga. Parim piimakohvina!
Röstimisaste 3/5
Sarapuupähkli maitseline kofeiinivaba (Swiss water meetodil) kohv 100% araabika kohvioad. Kui maitse tundub liiga tugev võib segada tavalise kohviga. Parim piimakohvina!
Röstimisaste 3/5
Sarapuupähkli maitseline kofeiinivaba (Swiss water meetodil) kohv 100% araabika kohvioad. Kui maitse tundub liiga tugev võib segada tavalise kohviga. Parim piimakohvina!
Röstimisaste 3/5
Koostisosad: kvaliteetne lahustuv kofeiinivaba araabika kohv, Madagaskari Bourbourn vanilje lõhna- ja maitseaine.
Ei sisalda suhkrut.
Valmistamine: 200ml keedetud veele lisada 1 teelusikatäis kohvi. Eriti hõrgu maitse saavutamiseks lisa kohvikoort.
Koostisosad: kvaliteetne lahustuv kofeiinivaba araabika kohv, šokolaadi- ja kreemja karamelli lõhna- ja maitseaine.
Ei sisalda suhkrut.
Valmistamine: 200ml keedetud veele lisada 1 teelusikatäis kohvi. Eriti hõrgu maitse saavutamiseks lisa kohvikoort.