€25.40 sisaldab KM
Tseremoniaalklassi Jaapani matcha mis on pärit Uji piirkonnast Kyotost. Tseremoniaalklassi matcha saamiseks varjutatatkse 20-30 päeva enne teelehtede noppimist teepõõsad bambusmattidega. See valmistamisviis suurendab klorofülli, L-teaniini (antioksüdant) sisaldust, samas vähendab mõrkjust.
Toiteväärtus 100 g kohta: energia: 1330Kj/317 kcal; rasvad: 0,8g, millest küllastunud rasvhapped: 0,13g; süsivesikud: 38,7g, millest suhkrud: 10g; valgud: 23,4g; sool: <0,1g.
____
EE-ÖKO-03
ELi – väline põllumajandus
Päritolumaa: Jaapan
*Kontrollitud mahepõllumajandusest
____
vispeldada kuni muutub “vahuseks”
lisada 200 ml vett või vahustatud / külma piima